To enkel porter eller en dobbel port?

posted in: Garasjeporten | 0

Enkel port er de portene som går i fra 250cm til 400cm bredde. Det er mange som velger to enkel porter fremfor en dobbelt port. Med to enkle porter får man en port til hver bil. Man kan enkelt programmere en og samme fjernkontroll til å virke på en, to eller tre portåpnere. Under har vi satt opp noen punkter som vi mener kan være en fordel med to enkel porter.

  • Slipper inn mindre kald luft i garasjen med mindre åpning.
  • Hvis eventuelt ikke hele garasjen blir brukt til å parker flere biler.
  • Hvis ikke ene halvdelen blir brukt like mye.

 

En dobbel garasjeport har den fordelen at man kun har en stor port. Det vi kaller en dobbel garasjeport er fra 450 cm og større i bredde. Man har da en stor åpning å kjøre inn i, samtidig som man har plass til eventuelt to biler. Under er noen punkter som vi mener er en fordel med en dobbel garasjeport.

  • Kun en port med plass til å kjøre inn to biler.
  • God plass når man skal kjøre inn i garasjen.

 

Se priser på enkel porter og dobbel port her!

Mer info på krafer.no

 

5 m Nordic med smal sprosse.                  2 stk Premium

For pris på garasjeport se HER!

Leave a Reply