Må man ha åpning som passer standard mål?

posted in: Garasjeporten | 0

Tilpassing.

Nei, det trenger du ikke. Krafer tilpasser mange forskjellige porter i mange ulike størrelser.
Man kan gå inn her og fylle ut de målene du har på din lys åpning, så hjelper vi deg å se på hvilke muligheter som finnes. Oftest greier vi å tilpasse porten helt etter kundens ønske.
Overhøyde.

Det er somregel ikke størrelsen på porten vi har problemer med å få til etter kundens ønske.
Men det kan være at kunden ikke har tilstrekkelig overhøyde for å få plass til så høy port som dem ønsker. Når vi sier overhøyde, så mener vi den plassen som man har fra der lys åpningen slutter i høyden og opp til ferdig innertak. Den plassen trenger man for å ha torsjonfjærene som er med å løfter porten montert over porten og plass for portåpner. 

 

Farge og paneltype.

Krafer har porter i mange forskjellige paneltyper og man kan også få porten i nesten hvilken farge man skulle ønske. Det er noen paneltyper som ikke alltid kan tilpasses i bredde og høyde på grunn av at det ikke passer med delingen på mønstret som panelet har.

 

Se mer på Krafer.no

Rutespeil

 

Leave a Reply