Utnytte takhøyden i garasjen/lageret med port som følger taket!

posted in: Garasjeporten, Industriport | 0

Det er mulig å få industriport som følger takvinkelen i din garasje. Man kan også få industriport som går rett opp veggen hvis man ønsker det, ellers finnes det også andre muligheter.

Industriport.
Når man ønsker en slik type port, så bestilles det som en industriport. Porten er den samme i utseende men har andre skinnesystemer. Det blir ofte bestilt industriport til vanlig garasjer. Det kan være fordi porten er såpass stor at den går over til industriport i størrelse eller at kunden ønsker en annen type av skinnesystem.

Motor/Port åpner.
Man kan benytte både industrimotor og vanlig port åpner med trekkskinne når man skal ha port som følger takvinkelen. Industrimotoren er montert på torsjonstanga, mens en vanlig port åpner med trekkskinne sitter montert i taket over porten.

Se forskjellige skinnesystemer her

Eller gå inn på krafer.no

Industriport med panorama( liten Størrelse)

 

For pris på garasje se HER!

Leave a Reply