GoGoGate 2!

posted in: Portåpner | 0

Har man lyst å åpne og stenge garasjeporten med telefonen, så kan man kjøpe en Gogogate.
Da kan man se om garasjeporten er åpen eller stengt, man kan også åpne eller stenge porten for den man skal slippe inn i garasjen mens du kanskje er på ferie.

Statusoppdateringer rett inn på telefonen.

Du får varslinger når garasjeporten lukkes, åpnes eller om den har blitt stående oppe (eller slå av varslinger, du velger). Dette gir deg full kontroll på garasjen og verdisakene dine. Merk at du trenger én dørsensor per port du ønsker å overvåke.

Kobles enkelt opp til din motor.

GoGoGate-enheten kobles til veggbryter på portåpneren , eller til inngang for veggbryter. Alt du trenger for oppkobling følger med i pakken. Det kreves at du har et godt WiFi-signal ved monteringspunkt. Du kan styre inntil 3 stk garasjeporter fra appen.

Gi tilgang til alle familiemedlemmer.

I appen kan du legge til flere brukere slik at hele husstanden har tilgang (deg + inntil 10 brukere er gratis). Det kan også settes opp midlertidig eller begrenset tilgang for enkelte brukere. Dette styrer du enkelt fra din mobiltelefon.

Tilgang hvor enn du er i verden gjennom mobilnett og Remote Access.

 

Om du er i på hytta, uansett hvor du befinner deg har du full oversikt over garasjeporten. Du kan styre porten og legge til eller fjerne brukere. Appen vil fortelle deg om garasjeporten er åpen/lukket og når den sist ble tatt i bruk.

 

.GoGoGate2

Leave a Reply